Rólunk

Képviseletünk a Stanley - Bostitch márkájú kapcsozó- és szegezőgépeket, valamint kapcsokat, szegeket, illetve a gépek üzemeltetéséhez szükséges léghálózatot és kiegészítőket (kompresszor, nyomásszabályzó, levegő előkészítő) forgalmazza, mint magyarországi képviselet.

Cégünk 1994-ban alakult (korábban Eurofest Bt., majd 2004-óta Eurofest Kft), magyar tulajdonban lévő társaság. Jelenleg a képviselet ellátását az ATRO-BOSTITCH Hungary Kft végzi.

Országos értékesítési és partnerhálózatunkon keresztül látjuk el a bútor-, kárpitos-, nyílászárógyártó- valamint a csomagolóipar, rakodólap, ládagyártás területén tevékenykedő leendő és meglévő ügyfeleinket, vállalkozásokat.

Területi képviselőink, szaktanácsadóink személyesen, telephelyén keresik fel Önt, bemutatják legújabb termékeinket, illetve folyamatosan információval látják el, hogy mindig a legjobb eszközt, anyagot, szolgáltatást választhassa munkájához.

A folyamatos kapcsolattartásnak köszönhetően, a megrendelt termékeket azonnal, vagy rövid határidőn belül szállítjuk, futárszolgálattal 24 órán belül az ország teljes területén.

Partnereink elégedettségét az elektronikus megoldások bővítésével, egyéni ügyfélkezeléssel, logisztikai és raktározási megoldások kidolgozásával, valamint a környezettudatos és innovatív termékfejlesztéssel kívánjuk növelni. Szolgáltatásaink között számos olyan megoldást kínálunk, mellyel időt és pénzt takaríthat meg, valamint munkáját hatékonyabbá teheti.

Szervizünk az Stanley Bostitch gépek gyors és szakszerű garanciális és garancián túli javítását vállalja.