Adatvédelem:

Személyes adatok biztonsága
Az Ön által megadott személyes adatokat bizalmasan kezeljük és harmadik félnek nem adjuk át.

Az adatokat a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Az adatokat harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél (pl: szállító cég) a cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Az ATRO-BOSTITCH Hungaria Kft. elektronikus kereskedelmi szolgáltatásai egyedi jelszóval vehetők igénybe. A jelszó azonosítja a Megrendelőt, használata hitelesen bizonyítja, hogy a megrendelést a Megrendelő megtette. A megrendelést számítógépes rendszerünk rögzíti, arról azonnali visszaigazolást küld.
A Megrendelő teljes felelősséget vállal a jelszó kezeléséért, azt harmadik fél részére nem ismerteti.

Az ATRO-BOSTITCH Hungaria Kft. nem vállal felelősséget azon károkért, amelyek a jelszó illetéktelen használatával keletkeztek akár a Megrendelőnél, akár harmadik személlyel szemben.
A fentiek szerint megkötendő szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, azt az ATRO-BOSTITCH Hungaria Kft. iktatja, így az a későbbiekben is hozzáférhető lesz.

Adatai kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.
Az adatvédelmi törvény (1992. évi LXIII.tv.) valamint a Direkt markering törvény (1995. évi CXIX.tv.) értelmében tájékoztatjuk, hogy a megrendelés leadásával, mint ügyfelünk hozzájárul, hogy személyes adatait (név, cím, telefonszám, email) az ATRO-BOSTITCH Hungaria Kft. mint adatkezelő az adatvédelmi jogszabályok előírásainak megfelelően áruküldő tevékenységhez, és vásárlási ajánlatok megküldéséhez tárolja, kezelje, illetve felhasználja.

A megadott e-mail címet az Ön hozzájárulása nélkül nem használjuk fel akciós hírlevelünkhöz. Amennyiben rendszeresen információkat szeretne kapni aktuális akciós ajánlatainkról és újdonságainkról, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre.

A megrendelés során kérünk minden olyan adatot - név, számlázási és szállítási cím, telefonszám- amely szükséges az Ön számlájának megfelelő kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához.